Mooie baan als onderwijsassistent of leraarondersteuner op het Mozaiek in Arnhem

Ben je een ervaren assistent / leraarondersteuner? Zoek je een nieuwe uitdaging? Dan zijn we op zoek naar jou!


Het Mozaïek is een openbare basisschool, die binnen het onderwijsvoorrangsgebied Arnhem valt. De school telt ruim 600 kinderen van 40 verschillende culturen en 75 personeelsleden. De school heeft twee locaties voor regulier basisonderwijs. Op beide locaties wordt onderwijs gegeven aan kinderen van 4 t/m 12 jaar, georganiseerd in jaargroepen. Aan de school is een startgroep, voorschool en neveninstroomproject verbonden. Daarnaast verzorgt de school het onderwijs aan asielzoekerskinderen in het gebouw van het COA (centraal orgaan opvang asielzoekers) in Arnhem. Voor deze locatie zoeken wij een collega. De school heeft voor het tiende jaar op een rij het predicaat excellent mogen ontvangen. Kijk in dit filmpje waar we naar op zoek zijn.

 

 

Waarom werken op het Mozaiek?

Je betekent daadwerkelijk iets voor kinderen, wat veel voldoening geeft. De school heeft een duidelijke visie op leren, organiseren, professionaliseren en veranderen. Dit biedt een helder kader van waaruit je kan handelen. Je werkt samen met een bevlogen, jong en betrokken team. Je krijgt de ruimte en mogelijkheden om te leren en jezelf te ontwikkelen. De school werkt met eventmanagers waardoor jij je kan focussen op het ondersteunen van de leerlingen.

Waar ligt de focus binnen de school?

Het Mozaïek gaat voor kansengelijkheid en de focus ligt op het leren van leerlingen binnen een veilige leeromgeving. Daarbij heeft de school hoge verwachtingen van kinderen. Ze gaat ervan uit dat ieder kind alles kan leren.

 

Wij zijn op zoek naar een ervaren onderwijsassistent of leraarondersteuner

Als aanvulling op ons team zijn we op zoek naar een iemand die ondersteunt bij het jonge kind of bij de nieuwkomers. Ben je enthousiast geworden en kan je bijdragen aan goed onderwijs? Kijk of je binnen het onderstaande profiel past.


Je bent:

  • ambitieus, enthousiast, flexibel, energiek en je kunt snel schakelen;
  • in staat om in korte tijd een goed pedagogisch klimaat te creëren;
  • bereid je verder te scholen en ontwikkelen.

Je hebt:

  • een onderzoekende houding;
  • een goed reflecterend vermogen;
  • meerdere jaren onderwijservaring.

Je wilt:

  • weten hoe het leren van kinderen werkt (cognitieve leerpsychologie) en dit toepassen;
  • alles weten over Nederlands als tweede taal en dit gebruiken tijdens het bieden van ondersteuning;
  • kansengelijkheid daadwerkelijk vorm geven.

Onderdeel van Flores Onderwijs

Het Mozaïek is één van de scholen die onder het vooruitstrevende bestuur van Flores valt. Bij Flores Onderwijs draait alles om leren. Er wordt gewerkt aan kwalitatief goed onderwijs in de breedste zin van het woord. De kernwaarden van Flores zijn: kundig, nieuwsgierig, lef en aanstekelijk. Flores heeft een eigen academie waarin medewerkers geschoold worden. Voor meer informatie kijk je op www.floresonderwijs.nl.

Solliciteren

De voorkeur gaat uit naar een fulltime onderwijsassistent of leraarondersteuner met ervaring. Laat dit je echter niet leidend zijn om te reageren. Parttimers of minder ervaren mensen komen ook zeker in aanmerking. Je kunt solliciteren indien je in het bezit bent van een MBO SPW diploma niveau 4 of wanneer je HBO bent opgeleid. De procedure bestaat uit een gesprek om te kijken of er een wederzijdse match is en een bezoek van de kandidaat aan de school om de sfeer en het werkklimaat te proeven. De vacature staat open tot we de juiste persoon op de juiste plek hebben gevonden.Voor inlichtingen kan je terecht bij de directeur van het Mozaïek, Carola Peters, telefoon: 0629580866. Voor meer informatie, kijk op de website: www.mozaiekarnhem.nl.
 

Acties