Administratief medewerker SBO De Klaproos

Administratief medewerker (0,5 fte)

 

Wij zoeken een enthousiaste administratief medewerker voor 18-20 uur per week, verdeeld over drie dagen voor SBO De Klaproos. Bij voorkeur op maandag, dinsdag en woensdag maar andere dagen zijn ook bespreekbaar.

SBO De Klaproos is een school voor speciaal basisonderwijs. Op onze school geven we onderwijs aan leerlingen die buiten de zorg van het regulier basisonderwijs vallen vanwege leerproblemen of door sociaal-emotionele problematiek.
Wij zien het als onze opdracht hen te leren en te helpen hun mogelijkheden volledig te ontwikkelen en te benutten. De basis van ons werk ligt in de relatie met leerlingen. Deze moet veiligheid, vertrouwen en warmte bieden. 

Ons schoolgebouw is gevestigd in Arnhem-Noord, in de wijk Alteveer/’t Cranevelt. Wij zijn een school met een regiofunctie. Dat betekent dat er niet alleen leerlingen uit Arnhem naar onze school gaan, maar ook uit andere nabijgelegen gemeenten.

Jouw functie:

 

  • In deze functie heb je een breed takenpakket.Je hebt een belangrijke rol in de school waarbij uitstekende communicatieve vaardigheden een must zijn. 
  • Je bent in onze school onder andere verantwoordelijk voor het invoeren van verschillende gegevens in het kader van de aanmelding, toelating, inschrijving en verwijzing van de leerlingen (leerlingenadministratie). Je bent verantwoordelijk voor de verwerking van leerlinggegevens in het leerlingadministratiesysteem Esis. 
  • Je bent het telefonisch aanspreekpunt van de school. Daarnaast bied je ondersteuning in organisatorische- en overige administratieve werkzaamheden ter ondersteuning van teamleden of directeur.
  • Bovenstaande is slechts een greep uit het takenpakket en zal verder toegelicht worden tijdens de sollicitatieprocedure.

Wij zoeken:

Een representatieve, fijne en kundige collega. Je kunt zelfstandig en nauwkeurig werken ook wanneer het hectisch is. Je hebt affiniteit met het onderwijs en met leerlingen. Uiteraard kun je uitstekend samenwerken, ben je communicatief vaardig, (meer dan) handig met computerprogramma’s en bekend in de Google werkomgeving. Ervaring en kennis van het leerlingenadministratiesysteem Esis is een pré. Bij voorkeur heb je inzicht in de organisatie van een onderwijsinstelling. Je hebt minimaal een mbo niveau 4 opleiding voltooid.

Wij bieden:

  • Een goed en fijn team met professionals op een mooie locatie in Arnhem.
  • Een leuke en afwisselende baan.
  • Een fijne werkomgeving.
  • Een salaris op basis van CAO PO schaal 4 of 5, afhankelijk van de af te stemmen werkzaamheden, minimaal € 1942,-, maximaal € 2827,- bruto per maand obv een fulltime aanstelling;

Inlichtingen en sollicitatie

Voor meer informatie en bij vragen kun je terecht bij Marloes Tiemessen, directeur van de school, te bereiken op nummer 026 4435012. Reageren op deze vacature kan tot en met vrijdag 29 september 2023. De gesprekken zijn op donderdag 5 oktober tussen 09.00 en 14.00 uur.

 

Acties