Stamgroepleerkracht bovenbouw (leerjaar 6/7/8)

Ben jij een goede bovenbouw stamgroepleerkracht (in opleiding) en wil je met ons nog beter worden? Wil jij de Jenaplanvisie beter leren kennen? Wil jij actief en betrokken een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van onze kinderen en daarnaast in leerteams een bijdrage leveren aan de kwaliteit van ons onderwijs?  En denk jij – net als wij – dat ieder kind alles kan leren? Dan willen we je graag leren kennen.

Flores Onderwijs, één van de grootste onderwijswerkgevers in Arnhem, is op zoek naar een stamgroepleerkracht (in opleiding) bovenbouw op Jenaplanschool De Troubadour.

Wij zoeken per direct, tot aan de zomervakantie, een  

Stamgroepleerkracht bovenbouw (leerjaar 6/7/8) (0,4 - 0,9 fte)

 

De Troubadour

De Troubadour is een (groeiende) Jenaplanschool in Elden met ongeveer 195 leerlingen en 16 teamleden. We zijn een dorpsschool midden in de stad. Onze school is voortdurend in ontwikkeling. We zijn een Professionele Leergemeenschap waarin gedeelde verantwoordelijkheid en eigenaarschap bij leerkrachten centraal staan. We werken als team planmatig en cyclisch met onder andere Actie onderzoek aan het continu verbeteren van ons onderwijs in de breedste zin van het woord. Daarnaast staat Thematisch onderwijs en effectief leesonderwijs hoog op de agenda.

Ons team is gezellig en gedreven. We werken in stamgroepen met EDI en ook groepsdoorbrekend. Als stamgroepleerkracht sta je er dus niet alleen voor.

Je parallelgroep collega, je leerteam, de kwaliteitscoördinator en directeur zullen je ondersteunen en begeleiden waar nodig.

Kinderen mogen verschillend zijn. Het doel is dat de kinderen van de verschillen en van elkaar leren. Dat ze verschillen leren respecteren. Ons Jenaplanonderwijs is gericht op de opvoeding van kinderen en omvat daarom veel meer dan het aanleren van de standaard schoolse kennis en vaardigheden als lezen, schrijven en rekenen.

Bij ons op De Troubadour leren kinderen veel door samen te werken en te leven. We organiseren dit in de stamgroepen door de zogenaamde basisactiviteiten, spreken/communiceren, spelen, werken en vieren.

Wij zoeken een stamgroepleerkracht bovenbouw die

 • Het Jenaplan onderwijs omarmt en/of zich hierin wil verdiepen.
 • Kennis heeft van en ervaring heeft met, het werken volgens het EDI model of dit wilt leren.
 • Lef heeft, nieuwsgierig, kundig en aanstekelijk is.
 • Iemand die nooit genoeg krijgt van leren en die samen met de directeur en het team op een professionele wijze de schoolplannen realiseert.
 • Bij voorkeur (stage) ervaring heeft als (stamgroep) leerkracht bovenbouw.
 • Makkelijk contact legt, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een open houding en hierdoor effectief kan samenwerken, relativeren en reflecteren.
 • Onze onderwijskundige visie deelt of beter wilt leren kennen.
 • Een echte teamplayer is en in het belang van alle kinderen op onze school wil denken en handelen.

Wij bieden

 • Een gedreven, samenwerkend en een lerend team oftewel een professionele leergemeenschap.
 • Een ambitieuze Flores organisatie; samen met 900 andere Flores professionals, alle leerlingen, ouders en partners maken we Flores Onderwijs elke dag een beetje beter. Doe je mee?
 • Kansen en uitdagingen om je verder te ontwikkelen bij Flores Onderwijs.
 • Een salaris conform CAO PO, salarisschaal LB.

Belangstelling?

Is dit jouw baan? Ben jij de stamgroepleerkracht (in opleiding) bovenbouw die de kinderen op onze school verder helpt en samen wilt werken aan de professionele leergemeenschap op De Troubadour?

Reageer, want wij zijn heel nieuwsgierig naar onze nieuwe collega voor Jenaplan Basisschool De Troubadour.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sharon Hak-Verhagen (directeur)  op telefoonnummer 06-82792170

Reageren kan direct! Sollicitatiegesprekken vinden plaats in overleg met de sollicitant. Deze gesprekken kunnen direct ingepland worden na het insturen van een sollicitatiebrief en CV die aansluit bij de vacature.

Acties