Plusleerkracht bovenbouw Heijenoordschool 

Wil jij werken op een hele leuke school?

De Heijenoordschool zoekt een leerkracht voor de bovenbouw!

Een leerkracht voor de extra ondersteuning in de bovenbouw (groep 6,7,8) voor 2/3 dagen vanaf 1 november 2023

 

De Heijenoordschool is een Jenaplanschool waar kinderen alle ruimte krijgen om zich in de volle breedte te ontwikkelen. Naast het leren van basisvaardigheden zoals rekenen, taal, spelling, schrijven en lezen, is er ook aandacht voor het begrijpen waarom deze vaardigheden zo belangrijk zijn. Wij vinden de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen heel erg belangrijk. Bij ons op school word je als kind echt gezien!

Daarnaast neemt wereldoriëntatie in ons onderwijs een centrale plaats in. We geloven dat kennis over de wereld om ons heen essentieel is in de ontwikkeling van kinderen.

Het team van de Heijenoordschool bestaat uit gepassioneerde en ervaren professionals die continu bezig zijn met hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. We zijn trots op ons team en hechten veel waarde aan een fijne en positieve sfeer op school. 

De school staat in een groene en bosrijke omgeving. We hebben een onderWIJStuin en een theater. We besteden veel aandacht aan een goed sociaal-pedagogisch klimaat zodat we kinderen een hele goede start kunnen geven voor hun verdere leven. Als team werken we intensief samen, want met elkaar bereik je meer dan ieder voor zich. Dat ervaren wij elke dag.

Wat zoeken we in jou?

We zoeken een enthousiaste collega die kinderen motiveert, een veilige omgeving biedt en elke dag weer zin heeft om kinderen een stapje verder te helpen in hun ontwikkeling. Je hebt ervaring met bovenbouwgroepen of je hebt er affiniteit mee. Je vindt het (ook) fijn om met kinderen in kleine groepjes te werken. Daarnaast vinden we het erg belangrijk dat je jouw kennis en kwaliteiten deelt in je leerteam en open staat om te leren van je collega’s. Ben je serieus als het gaat om het verbeteren van ons onderwijs en breng je ook humor en luchtigheid mee? Dan zouden wij het enorm waarderen als je solliciteert!

Wij bieden:

  • Een gedreven, enthousiast team om jou te verwelkomen en wegwijs te maken;
  • Een mooie werkplek op een prachtige locatie;
  • Een school waar onderwijsontwikkeling en onderwijskwaliteit een continu proces is;
  • Begeleiding door een collega van de bovenbouw en een starterscoach (indien van toepassing);
  • Professionaliseren door gebruik te maken van Flores Academie.
  • Een salaris conform CAO PO, salarisschaal LB.
  • Jaarcontract met uitzicht op vast. Interne kandidaten behouden hun vaste aanstelling. 

Enthousiast!

Reageren op deze vacature kan tot en met vrijdag 29 september 2023, de gesprekken vinden plaats in de week van 2 oktober 2023. Wil je meer informatie over deze vacature dan kun je contact opnemen met Linh Hermans 0619870268, of kijk op de website www.heijenoordschool.nl

 

Acties