Het verhaal van Flores

Flores Onderwijs zet zich elke dag in voor steengoed onderwijs en gelijke kansen voor alle kinderen in Arnhem en Renkum. Dat doen we op en vanuit onze 33 scholen, vanuit de overtuiging dat ieder kind alles kan leren. Dat lukt alleen met kundige (onderwijs)professionals die nooit uitgeleerd zijn, als we elke dag op zoek gaan naar nieuwe mogelijkheden en samenwerken aan onze ambities. In de klas, op school, in de wijk, maar bijvoorbeeld ook in de Flores Academie.

 
Nieuwsgierig naar ons verhaal? »

 

Je kunt alle kanten op

Omdat we geloven dat niet alleen kinderen, maar ook jij alles kunt leren én omdat we een grote organisatie zijn – kun je bij Flores alle kanten op. Je kunt aan de slag met verschillende pedagogische en onderwijskundige concepten en met diverse doelgroepen. Samen vinden we de plek die past bij jouw kwaliteiten en die aansluit bij jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Bij Flores draait alles om leren. Het leren van kinderen in en buiten de klas. Het leren van professionals die samen het onderwijs vormgeven. Het leren van elkaar. We zoeken daarom professionals die nooit uitgeleerd willen raken!   Lees verder...»

 

Je werkt in een hecht school- of stafteam én een community van 900 onderwijscollega’s.
We leren en werken samen. Met elkaar, leerlingen en ouders/ verzorgers, onderwijs- en maatschappelijke partners.

Lees verder...»

 

Bezoekadres Flores Onderwijs
Onderwijshuis PO
Beverweerdlaan 3
6825 AE Arnhem

Postadres:
Postbus 2044
6802 CA Arnhem

T: 026 760 09 00

recruitment@floresonderwijs.nl
www.floresonderwijs.nl