Samen vanuit onze kernwaarden!

De hoge verwachtingen die wij hebben. De drive om altijd op zoek te gaan naar nieuwe informatie. De wil om samen als collega’s en partners in onderwijs te leren en te verbeteren. Het is de energie die bijna voelbaar is in onze organisatie en voortkomt uit onze kernwaarden:

Passen wij bij jouw volgende stap?

We altijd op zoek naar mensen die bij ons passen. Enthousiaste professionals die denken in mogelijkheden, die nooit genoeg krijgen van leren en die energie brengen. Mensen die samen Flores Onderwijs elke dag nog beter willen maken.

Wij zijn nieuwsgierig naar jou!

Vanaf het eerste gesprek willen we weten wie je bent, wat je drijft en wat je in huis hebt. We willen weten wat je denkt en zijn benieuwd naar je kennis en ervaringen. Samen gaan we op zoek naar de baan die het beste bij je past – als starter, zij-instromer, overstapper of flexwerker. We staan open voor nieuwe inzichten, nieuwe mogelijkheden en denken graag buiten de gebaande paden.

Als je eenmaal bij ons werkt, betrekken we je graag en vaak bij besluitvorming.

Je zult ook merken dat Flores nieuwsgierig is naar nieuwe kennis en nieuwe inzichten. Naar dat wat we nog niet weten en waarvan we kunnen leren.

Een leven lang leren, van en met elkaar.

Onze scholen presteren goed – en elk jaar beter. Dat gaat natuurlijk niet vanzelf. Dat komt doordat we van en met elkaar blijven leren. Elke dag opnieuw. In de klas, op school, online in onze leeromgeving, in de wijk, tijdens studiedagen en op de Flores Academie. Leerkrachten delen kennis en ervaringen in leerteams. Directeuren houden elkaar scherp in de directeurenkringen. Zo werken we samen aan persoonlijke en professionele ontwikkeling – en brengen we onze visie in praktijk.

Leven is het meervoud van lef!

Uitdagingen gaan we niet uit de weg – we pakken ze met beide handen aan. Flores denkt in kansen en mogelijkheden, niet in risico’s en belemmeringen. Dat zie je ook terug in onze ambitieuze missie en doelstellingen. Onze ambities brengen we ook in praktijk. We investeren in mensen, omdat we geloven in talent. En als jij het aandurft met ons – en gelooft dat jij en ieder kind alles kunnen leren – nemen we je graag mee op onze Expeditie.

Flores in the flow

We willen je stimuleren, uitdagen en enthousiasmeren. Flores heeft en geeft veel energie. Dat zie je terug in al onze activiteiten, maar merk je ook in gesprekken. Met collega’s en je leidinggevenden. Samen zetten we onze schouders onder het best mogelijke onderwijs voor alle kinderen in Arnhem en Renkum. Daar hebben we iedereen keihard bij nodig. Collega’s, ouders, partners in de wijk. En jou dus ook!

Bezoekadres Flores Onderwijs
Onderwijshuis PO
Beverweerdlaan 3
6825 AE Arnhem

Postadres:
Postbus 2044
6802 CA Arnhem

T: 026 760 09 00

recruitment@floresonderwijs.nl
www.floresonderwijs.nl