Hoge verwachtingen en gelijke kansen.

Ieder kind kan alles leren. Onze visie. Wij zijn daar stellig in. Wij geloven er echt in dat ieder kind alles kan leren. Het is als leren fietsen. De eerste keer is het wat onwennig. Met vallen en opstaan. En met de juiste uitleg en begeleiding. Flink wat rondjes oefenen en met het steuntje in de rug van pap en mam heb je binnen no time de slag te pakken.

‘Leren’ start met een goede uitleg en met het opdoen van ervaring. Oefenen, onder goede begeleiding. Vallen en opstaan en blijven verbeteren. Om er vervolgens met een brede glimlach achter te komen dat het lukt!

Flores Onderwijs zorgt ervoor dat ieder kind kan leren. Waar je wieg ook heeft gestaan. Want alleen als je ergens mee begint kan je er beter in worden. Onze leerkrachten zijn hierin natuurlijk belangrijk. Zij zijn het steuntje in het begin, de motivatie tijdens het leren en de trots op moment dat de glimlach komt. Ieder kind kan alles leren, wij gaan ervoor!

Als je zulke hoge verwachtingen hebt, is het fijn dat je het niet alleen hoeft te doen. Eerlijk gezegd, we kunnen het ook niet alleen. We kunnen dit alleen samen.

Bezoekadres Flores Onderwijs
Onderwijshuis PO
Beverweerdlaan 3
6825 AE Arnhem

Postadres:
Postbus 2044
6802 CA Arnhem

T: 026 760 09 00

recruitment@floresonderwijs.nl
www.floresonderwijs.nl